Zakar nyaris putus dipotong isteri


Zakar nyaris putus dipotong isteri

"Suspek sempat pergi ke dapur rumah dan mengambil sebilah pisau sebelum kembali ke dalam bilik tidur dan berpura-pura ingin melakukan hubungan seks."

Seorang lelaki berdepan dengan detik cemas apabila alat kelaminnya nyaris dipotong oleh isterinya.

Menurut laporan, mangsa yang dikenali sebagai AH sebelum itu sedang bersiap sedia untuk melakukan hubungan intim dengan isterinya, HS.

Suspek sempat pergi ke dapur rumah dan mengambil sebilah pisau sebelum kembali ke dalam bilik tidur dan berpura-pura ingin melakukan hubungan seks.

Dia kemudian menghunus pisau tersebut secara tiba-tiba untuk memotong zakar suaminya, namun cubaannya gagal kerana pisau itu hanya mengenai bahagian pangkal zakar mangsa.

Menurut Ketua Polis Jatirito, Asisten Komisioner Polis Rudi Isyanto, selepas insiden tersebut, suspek cuba membunuh diri dengan menggunakan pisau yang sama.

Disebabkan berlakunya kekecohan, ibu bapa mangsa menyedari kejadian itu dan menjerit untuk meminta pertolongan daripada jiran-jiran.

“Berdasarkan maklumat yang kami peroleh, tindakan suspek itu dilihat menjangkaui sikap seorang yang normal.

“Suspek juga didakwa sering melakukan perbuatan yang tidak wajar seperti orang yang mengalami gangguan jiwa atau tekanan mental,” kata Rudi. – AGENSI  

@liputan_7

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!