Bapa rogol anak kandung sebab mimpi bersama arwah isteri

Bapa rogol anak kandung sendiri sebanyak 6 kali hingga hamil 5 bulan ketika anak-anak yang lain sedang tidur

"Ketika disoalsiasat, si ayah beri alasan termimpi arwah isterinya dan sedang melakukan hubungan intim bersamanya"

Seorang ayah merupakan ‘figura’ yang paling bermakna dan dipandang mulia untuk anak-anak. Bagi yang perempuan, justeru ayahlah yang dianggap sebagai perisai yang bakal melindungi mereka sehingga tumbuh dewasa. Namun tak sangka, ada juga individu di luar sana sememangnya tidak layak mendapat gelaran tersebut.


Haruan makan anak, keluarga hanya sedar perut remaja makin besar
Ibarat ‘haruan makan anak’, itulah kejadian yang berlaku di satu daerah di negara jiran apabila seorang remaja perempuan berusia 15 tahun mengaku telah pun diperkosa oleh ayah kandungnya sendiri. 

Insiden itu hanya disedari ahli keluarga yang lain tatkala melihat perubahan pada badan gadis berkenaan terutama di bahagian perut apabila makin besar.Dah hamil 5 bulan, dah 6 kali ulangi perbuatan terkutuk waktu anak lain tengah tidur


Setelah dibawa ke sebuah pusat perubatan, akhirnya disahkan remaja itu telah pun hamil hampir 5 bulan. Rupa-rupanya ia telah terjadi sejak awal Januari 2022 lagi dan lelaki berkenaan sudah mengulangi perbuatan terkutuk tersebut sebanyak 6 kali kira-kira jam 1.30 pagi tatkala anak yang lain sedang lena tidur.


Ketika disoal pihak polis, si ayah mengaku sempat bermimpi akan Allahyarhamah isterinya yang sudah lama pergi dan menyangka sedang buat hubungan badan. 
Namun ketika terbangun, lelaki itu malah terlihat gadis itu seakan-akan pasangannya lalu bertindak menggaulinya. Tertuduh bagaimanapun mengaku akan jenayah tersebut dan berkemungkinan akan dikenakan 15 tahun penjara.@liputan_7

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!