VIDEO - Isteri anggota Polis berzina dengan anak ketua kampung


Isteri anggota Polis ditangkap khalwat bersama anak ketua kampung di sebuah hotel 4 bintang

"Luluh hati suami melihat istrinya yang separuh bogel duduk di atas tilam bersama lelaki lain. Pihak polis juga menjumpai kesan air mani di atas tilam dan pada tisu."


Tular di media sosial hari ini satu video yang memaparkan dua orang lelaki dan wanita ditangkap khalwat oleh suaminya sendiri yang merupakan anggota polis di sebuah hotel 4 bintang. 

Kejadian bermula apabila suaminya sendiri mulai mengesyaki isterinya (23 tahun) mempunyai hubungan dengan lelaki lain kerana sering bermain smartphone dan memberi pelbagai alasan ketika suaminya meminta untuk periksa fon isterinya.

Pada hari kejadian, isterinya meminta izin suaminya untuk pulang ke kampung untuk menziarahi keluarganya. Naluri suaminya pada ketika ini sudah menjangkakan sesuatu. Suaminya berpura-pura percaya kata-kata istrinya dan mengizinkannya pergi pulang ke kampung dan mengekorinya dari belakang tanpa disedari. 

Si suami mengekori hingga ke sebuah hotel 4 bintang di Palembang, Sumatera Selatan. Dengan beberapa orang anggota Polis yang lain mereka menyerbu bilik hotel yang diinap istrinya dengan seorang lelaki. 


Luluh hati suami melihat istrinya yang separuh bogel duduk di atas tilam bersama lelaki lain. 

Hasil soal siasat ternyata lelaki tersebut merupakan anak ketua kampung (24 tahun) Kecamatan Muara Sugihan, Kabupaten Banyuasin, Sumatera Selatan.

Pihak polis juga menjumpai kesan air mani di atas tilam dan pada tisu. Rakaman video serta kesan air mani tersebut akan dijadikan sebagai bahan bukti untuk mendakwa kedua pasangan ini di mahkamah.


Suami penat-penat kerja cari duit untuk menafkahi isteri, namun cara penzinaan yang dibalas.@liputan_7

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!